Sivu 1/1

Korvaushoito

Lähetetty: 16.03.2017 06:53
Kirjoittaja Korvaushoitolainen
Olen alkanut tehdä foorumia korvaushoidosta siitä tietoa tarvitseville, koska siitä ei oikeastaan löydy apua netistä sitä aloitteleville päihderiippuvaisille. En ole itse foorumia perustanut, niin kaikki info olis tervetullutta. Foorumille olis hyvä saada kirjautumisvaihtoehto ja myös selailu ilman tunnusta. Jos kukaan vois jeesailla, laittakaa yv:tä :)

Re: Korvaushoito

Lähetetty: 16.03.2017 09:40
Kirjoittaja Pettis
Onko kyseessä MunFoorumissa oleva foorumi?

Millaista apua tarvitset?

Re: Korvaushoito

Lähetetty: 21.03.2017 21:10
Kirjoittaja Korvaushoitolainen
Tarvis apua hieman foorumin ylläpitoon ja tietysti foorumin tekemiseen. Itseltä kyllä löytyy tietoa siitä minkälaista sisältöä foorumille tarvitaan. Itse kyllä mainostus hoituu. Jos jollain mielenkiintoa löytyy toiseksi perustajaksi, niin olisi kyllä hyvä ainakin alkuun. Käyttäjämäärä kyseiseen foorumiin voi kasvaa helposti tuhansiin. Myös tämän takia tämä on myös omalta kannalta kannattavaa perustaa foorumi.

Re: Korvaushoito

Lähetetty: 21.03.2017 21:33
Kirjoittaja Pettis
Jos perustat foorumit MunFoorumiin, saat tukea täällä kysymyksiin.

Jos taas haluat perustaa foorumit esimerkiksi omaan kotisivutilaasi tms. voin tarvittaessa antaa tarjouksen foorumin asentamisesta kotisivutilaasi jne tarpeen mukaan. Foorumisovelluksissa tulee mukana perustoiminnot kuten kirjautumiset yms, joten se ei ole ongelma.

Mitä sellaista tarvitset mitä perusfoorumeilla ei ole?

Halutessasi voit ottaa yhteyttä asian tiimoilta sähköpostitse yllapito@munfoorumi.com.