Foorumin päivitys?

MunFoorumiin liittyvät ongelmat, ominaisuudet yms. aiheet ja palveluun yleisesti liittyvät keskustelut.
Alueen säännöt
Muistakaa mainita tukipyyntöjä tehdessä fooruminne osoite, sillä suuri osa ongelmista on täysin foorumikohtaisia. Lukekaa myös tukipyyntöjen yleiset ohjeet.
foxmanic
Viestit: 15
Liittynyt: 18.10.2013 22:14

Foorumin päivitys?

Viesti Kirjoittaja foxmanic »

Tästä on jo vanha ketju täällä, mutta ehkäpä uudella ketjulla saan huomiosi. Eli: Nyt kun tästä on taasen jo melkein vuosi kulunut kun viimeksi kysyin, onko tähän foorumin päivitys asiaan mitään päivitystä? Pahoittelen että kiusaan jatkuvasti asiasta, mutta olisi kiva saada joku tumma teema taas käyttöön. Itselläni tämä prosilverin kirkkaus siis ihan oikeasti sattuu silmiin ja aiheuttaa päänsäryn joten jouduin omalla foorumillani tekemään kämäsen uudelleen värjäyksen jotta voin edes sitä käyttää.

Ymmärrän että teet tätä yksin ja varmasti tehtävälistallasi on tärkeämpiä asioita, mutta tätä on jo aika kauan odotettu ja en varmaankaan ole ainoa valoyliherkkä jolle vaaleat foorumi teemat ovat tuskallisia. Ja jos vain jotenkin voin auttaa, tarjoudun mielelläni niin tekemään. En ole näitten foorumien asetuksien ja muiden kanssa liian tuttu, mutta osaan seurata kirjoitettuja ohjeita hyvin.