Jatkuva riesa uusista epämääräisistä jäsenistä

MunFoorumiin liittyvät ongelmat, ominaisuudet yms. aiheet ja palveluun yleisesti liittyvät keskustelut.
Alueen säännöt
Muistakaa mainita tukipyyntöjä tehdessä fooruminne osoite, sillä suuri osa ongelmista on täysin foorumikohtaisia. Lukekaa myös tukipyyntöjen yleiset ohjeet.
Ziru
Viestit: 36
Liittynyt: 11.07.2016 10:47
Www-sivun osoite: http://ilosanoma.munfoorumi.com/index.php?mobile=on

Jatkuva riesa uusista epämääräisistä jäsenistä

Viesti Kirjoittaja Ziru »

:? Niin, mulla on ollut oikeastaan koko ajan se riesa, sen jälkeen kun oli sitä ongemaa foorumeilla ja se kuin palas alkuperäiseen ...että foorumilleni ns rekisteröityy sellasia nikkejä, joita en halua aktivoida; (outoja, ulkomaisia tms nikkejä?) Mulla on se niin ylläpidossa, että: vain ylläpitäjä aktivoi uudet jäsenet, mutta on tympeää, kun sp, niin tulee ja ylläpitoonkin siis samalla, toki ei aina edes tuu sp ilmotusta, kun sinne on taas kasapäin rekisteröitynyt porukkaa, jota en aio päästää sisälle.

Mitä tehdä asialle? :roll:

foxmanic
Viestit: 15
Liittynyt: 18.10.2013 22:14

Re: Jatkuva riesa uusista epämääräisistä jäsenistä

Viesti Kirjoittaja foxmanic »

Mulla on toiminu aika hyvin se että pistää sieltä asetuksista > Roskapostituksen esto > Käytössäsi olevat liitännäiset: Q & A ja sitten napautat muokkaa ja laita kysymykseksi jotain suomenkielistä vaikkapa "mikä on foorumin nimi" ja sulla vastaus voisi sitten olla vaikkapa tuo ilosanoma. Tai jotain tyyliin "mikä kirjain tulee ämmän jälkeen?" englanninkielisille boteille aivan mahdottomia vastata.

uskonaskel
Viestit: 23
Liittynyt: 20.05.2019 14:22
Www-sivun osoite: https://uskonaskel.foorumi.eu/index.php?mobile=desktop

Re: Jatkuva riesa uusista epämääräisistä jäsenistä

Viesti Kirjoittaja uskonaskel »

Omallakin foorumilla oli riesana että epämääräisiä botteja rekisteröityi. Aina ne tavallla tai toisella osaavat rekisteröintikuvista lukea ne koodit.

Tein myös niin että laitoin että pitää osata vastata kysymykseen, loppui nämä ylimääräiset bottirekisteröityjät sen jälkeen. (Kannattaa tehdä sellainen kysymys mihin botti ei voi osata hakea vastausta Googlesta suoraan).

Tästä linkistä https://uskonaskel.foorumi.eu/ucp.php?mode=register voi vilkaista millaisen kysymyksen otin meillä käyttöön. (Pitää ehdot hyväksyä ensin, sen jälkeen avautuu rekkaussivu, kysymys on loppupäässä).

Ziru
Viestit: 36
Liittynyt: 11.07.2016 10:47
Www-sivun osoite: http://ilosanoma.munfoorumi.com/index.php?mobile=on

Re: Jatkuva riesa uusista epämääräisistä jäsenistä

Viesti Kirjoittaja Ziru »

Joo, kyllähän ne on taitavia keksiin miten pääsee sisään noi botit ja koitin vinkkiä, mut ne mokomat osas lukea sen ja niitä alko taas tulla yhä enemmän, kunnes kokeilin vaikeempaa ja todella jota ei voi hakea googlesta ja nyt on pysyneet aika hyvin poissa, joka on helpotus. Tympäs kun niitä saattoi yhen päivänkin aikana tulla 5 ja enempikin.

;) Kiitti vain vinkeistä! On hyvä kun tällai saa apuja, kun ite en osaa noita juttuja.. :D

Avatar
Pettis
Ylläpitäjä
Viestit: 1442
Liittynyt: 05.01.2008 13:48
Www-sivun osoite: http://www.munverkko.com/
Viesti:

Re: Jatkuva riesa uusista epämääräisistä jäsenistä

Viesti Kirjoittaja Pettis »

Hienoa että tuo peruskikka kysymyksellä ratkaisi ongelman. Sitä voi joutua kuitenkin jatkossa vielä päivittämään, jotta pysyy botteja edellä. Tämä on roskapostittajien kanssa jatkuvaa kilpajuoksua.
MunVerkko MunVerkon pääsivulta löydät ajankohtaiset tiedotteet ja muut kaikkia palveluita koskevat tiedot.

MunVerkon ylläpito ei koskaan kysy salasanaasi eikä sitä tule luovuttaa kenellekään.

Vastaa Viestiin