Sivu 1/11

Ongelmia päivitysten jälkeen

Lähetetty: 19.05.2019 14:29
Kirjoittaja FM12
Esim. viestejä ei voi lähettää, ilmoittaa kirjoitetun viestin jälkeen: "Viestissäsi on liian vähän merkkejä." Jonka jälkeen mm. otsikko kohdasta näkyy vain puolet, Muuten näyttää normaalilta.

Haettaessa viestejä vanhat näkyy ekana, kun ennen uusimmat jne. Eikä tunnu olevan muutosta jos esim Etsi sivulla vaihtaa asetuksia.

Osa viesteistä näkyy tyhjänä.

Aina kun näitä ilmenee foorumin ylälaidassa lukee melkeinpä: "[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead"

Olen itse http://serranonperhekeskustelu.foorumi.eu/index.php foorumilta, mutta jotain testannut muuallakin, jossa kai samanlaisia ongelmia ollut.

Re: Ongelmia päivitysten jälkeen

Lähetetty: 19.05.2019 14:47
Kirjoittaja TKL
Sama juttu täällä.

http://torikahvila.foorumi.eu/index.php

Päivitysten jälkeen foorumi ei toimi, aivan kuten yläpuolella mainitaan. Lisäksi linkkejä ei näy aloituksissa tai Youtube videoita.

Eli korjausta tarvitaan tähänkin foorumiin.

Re: Ongelmia päivitysten jälkeen

Lähetetty: 19.05.2019 15:00
Kirjoittaja kalamos
Ja sama täällä.
https://kalamos.foorumi.eu/index.php

Lisäksi monet viestit ovat ihan tyhjiä.
Siis teksti ei näy,
vaikka se on kyllä olemassa ja sen saa näkyviin muokkaustilassa.

Re: Ongelmia päivitysten jälkeen

Lähetetty: 19.05.2019 16:29
Kirjoittaja foxmanic
Jep sama juttu mun foorumeilla (http://pita.foorumi.eu & http://elonkorjuukuu.foorumi.eu/), viestiä postittaessa tulee vaan ettei viestissä ole tekstiä tarpeeksi tekstiä (koska se tyhjentää tekstin tässä kohtaa vaikka sitä olisikin ollut) ja sivun yläreunassa näkyy tällänen error:

[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/message_parser.php on line 71: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 678: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead

Ainakin Melankolia teemassa myös fontin koko foorumi viesteissä on järkyttävän iso ja elonkorjuukuussa huomasin että jos viestissä on käytetty lainausta niin ne viestit näkyvät tyhjinä, olisikohan sama syy kalamos foorumin näkymättömiin viesteihin?

Heittäisin sellaista ehdotusta että jos vaikkapa sen prosilverin mikä taitaa olla default teema saisi toimimaan ensin niin sitten ihmiset voisi käyttää sitä sillä aikaa kun muut teemat korjataan (jos niiden korjaukseen siis on tarvetta) onhan se aina parempi vaihtoehto kuin toimimaton foorumi vai mitä? :)

Re: Ongelmia päivitysten jälkeen

Lähetetty: 19.05.2019 16:35
Kirjoittaja kalamos
Tuollainen error ilmoitus minullakin,
tosin minulla on

line 112

kuten näyttää olevan tuossa toisillakin.


PS

Todellakin viestit,
joissa on lainauksia, eivät näy!

Re: Ongelmia päivitysten jälkeen

Lähetetty: 19.05.2019 17:24
Kirjoittaja Siru84
Mulla myös täysin samoja ongelmia kuin teillä :( http://harrylouis.munfoorumi.com ja http://petterila.munfoorumi.com/foorumeilla. Yksityisviesteissä tyhjiä viestejä tai, että viestiä ei ole toimitettu perille, vaikka se on joku vanhempi, jo luettu viesti.

Re: Ongelmia päivitysten jälkeen

Lähetetty: 19.05.2019 17:44
Kirjoittaja FM12
Lisäksi on viestejä , joissa ei ole lainauksia, myös näkymättömissä suoraan katsottuna.

Re: Ongelmia päivitysten jälkeen

Lähetetty: 19.05.2019 18:54
Kirjoittaja kalamos
Tämä tukifoorumi kuitenkin toimii?!?

Re: Ongelmia päivitysten jälkeen

Lähetetty: 19.05.2019 19:04
Kirjoittaja Pettis
Kiitoksia ilmoituksista. Jatkan selvittelyä.

Tukifoorumi toimii, koska se on MunFoorumista irrallinen järjestelmä.

Re: Ongelmia päivitysten jälkeen

Lähetetty: 19.05.2019 20:25
Kirjoittaja Pettis
Terve

Vieläkö näitä virheitä esiintyy? Sain osan korjattua, mutta näen edelleen logeissa virheitä bbcodeen liittyen. En vain keksi mikä sen aiheuttaa?