Ongelmia Google Chromen mobiilissa

MunFoorumiin liittyvät ongelmat, ominaisuudet yms. aiheet ja palveluun yleisesti liittyvät keskustelut.
Alueen säännöt
Muistakaa mainita tukipyyntöjä tehdessä fooruminne osoite, sillä suuri osa ongelmista on täysin foorumikohtaisia. Lukekaa myös tukipyyntöjen yleiset ohjeet.
Akita
Viestit: 2
Liittynyt: 06.10.2018 15:26
Www-sivun osoite: vaskipilvet.foorumi.eu

Ongelmia Google Chromen mobiilissa

Viesti Kirjoittaja Akita »

Osattaiskohan täällä auttaa Google Chromen mobiilisovelluksen kirjautumisongelmissa. Tätä ollut siis pidemmän aikaa, useammalla google chromen sovellusversiolla ja useammalla phpBB:n foorumilla sekä muilla tuntemillani henkilöillä.

Pääsääntöisesti ongelmana on sisäänkirjautuminen. Etusivu on ensin aivan normaali kirjaudu sisään -painikkeineen ja vierailta piilotettuine aiheineen ja pääset kirjautumissivustolle. Sisäänkirjautumisen jälkeen, näkymä on kuitenkin sama ja et ole sisäänkirjautuneena, vaikka tämän jälkeen nimimerkki paikalla olevana käyttäjänä näkyykin. Mikään ei kuitenkaan onnistu tai näy, mikä on vierailijalta estetty.
Joissakin tapauksissa automaattinen sisäänkirjautuminen tai datansäästön sulkeminen auttaa, mutta joskus se aiheuttaa lisää ongelmia (näin ei ole käynyt meikäläiselle, joten en osaa kuvailla niitä tässä nyt tarkemmin).

Lisäksi tätä ongelmaa tutkiessani ja foorumini käyttäjiltä kokemuksia kysellessä ilmeni myös vastaanvanlainen, mutta käänteinen ongelma, jossa yksi käyttäjistä ei kykene kirjautumaan mobiilista ollenkaan ulos.

Yhtenä ongelmaa aiheuttavista foorumeista oma vaskipilvet.foorumi.eu

Edit: Lisähuomiona, että tätä ongelmaa ei todellakaan ole kaikilla.

Avatar
Pettis
Ylläpitäjä
Viestit: 1361
Liittynyt: 05.01.2008 13:48
Www-sivun osoite: http://www.munverkko.com/
Viesti:

Re: Ongelmia Google Chromen mobiilissa

Viesti Kirjoittaja Pettis »

Hankala sanoa, mutta foorumit on toimineet samoilla asetuksilla n. 10 vuotta, eikä noihin asioihin vaikuttavia järjestelmäpäivityksiä ole tehty vuosiin, niin epäilisin, että selaimessa tai laitteessa on jotain kummallista.

Toki foorumia voi koittaa käyttää salatun yhteyden yli https-alkuisella osoitteella (ei vielä pakotettuna käyttöön) vaikka linkin https://vaskipilvet.foorumi.eu kautta.
MunVerkko MunVerkon pääsivulta löydät ajankohtaiset tiedotteet ja muut kaikkia palveluita koskevat tiedot.

MunVerkon ylläpito ei koskaan kysy salasanaasi eikä sitä tule luovuttaa kenellekään.

Vastaa Viestiin