Samalla salasanalla kahdelle eri tasolle?

MunFoorumiin liittyvät ongelmat, ominaisuudet yms. aiheet ja palveluun yleisesti liittyvät keskustelut.
Alueen säännöt
Muistakaa mainita tukipyyntöjä tehdessä fooruminne osoite, sillä suuri osa ongelmista on täysin foorumikohtaisia. Lukekaa myös tukipyyntöjen yleiset ohjeet.
terhojk
Viestit: 6
Liittynyt: 09.11.2017 20:10

Samalla salasanalla kahdelle eri tasolle?

Viesti Kirjoittaja terhojk »

Olen perustanut (virallisesti 1.1.2018 avattavan) vuokra-asukasfoorumin ( http://www.vav-asukas.fi ), jossa on salasanalla varustetut keskustelualueet alueellisille luottamuselimille (alue 1, alue 2, alue 3, jne.). Lisäksi on yhteinen alue (X), jossa alueiden luottamushenkilöt voivat käydä laajempaa yhteistä (edelleen salattua) luottamushenkilökeskustelua. Mahdollistaako phpBB-softa tilanteen, jossa oman alueen salasanalla avautuu automaattisesti pääsy myös X-alueelle? Ts. alueen 1 lh pääsee yhdellä salasanalla alueelle 1 ja yhteiselle alueelle X, alueen 2 lh pääsee yhdellä salasanalla alueelle 2 ja X, jne.

Avatar
Pettis
Ylläpitäjä
Viestit: 1361
Liittynyt: 05.01.2008 13:48
Www-sivun osoite: http://www.munverkko.com/
Viesti:

Re: Samalla salasanalla kahdelle eri tasolle?

Viesti Kirjoittaja Pettis »

Itse käyttäisin käyttäjäryhmiä. Yksi käyttäjä voi olla useammassa ryhmässä jolloin ihan vain kirjautumalla sisään pääsee omille ryhmille sallituille alueille.

Aluekohtaiset salasanat tekevät tilanteesta hankalan, koska jokaisella alueella voi olla vain yksi salasana. Tällöin yhdellä salasanalla ei voi oikein antaa eri ryhmille pääsyä useammalle alueelle, sillä tilanne menee hankalaksi hallita.
MunVerkko MunVerkon pääsivulta löydät ajankohtaiset tiedotteet ja muut kaikkia palveluita koskevat tiedot.

MunVerkon ylläpito ei koskaan kysy salasanaasi eikä sitä tule luovuttaa kenellekään.

Vastaa Viestiin