Sivu 1/1

Miksi toinen ylläpitäjä ei näy punaisella?

Lähetetty: 21.10.2013 21:36
Kirjoittaja Opetteleva
:? Kysyisin, että: miksi laittamani toinen täysi ylläpitäjä ei kuitenkaan näy punaisella, eikä valvoja vihreällä? Pitäisikö toisen ylläpitäjän näkyä hallinnassa, kun ei näy, vaan kuin ois vain 1 ylläpitäjä?

Ja miten ja mistä kohtaa hallinnasta saada logo foorumille? :roll:
http://ilosanoma.munfoorumi.com/index.php

Re: Miksi toinen ylläpitäjä ei näy punaisella?

Lähetetty: 21.10.2013 21:44
Kirjoittaja Pettis
Laita toisen ylläpitäjän oletusryhmäksi ylläpitäjä.

Logon vaihtaminen: http://www.munfoorumi.com/opas_logon_vaihtaminen.hs

Re: Miksi toinen ylläpitäjä ei näy punaisella?

Lähetetty: 23.10.2013 15:23
Kirjoittaja Opetteleva
Kiitti, sain laitettua logoni, mutta toinen ylläpitäjä ja valvoja ei näy edelleenkään niillä väreillä kuin kuuluisi näkyä? :?:

Ja miten saisi lisää hymiöitä, vai saako niitä? Siellä on yksi paketti, mutta en halua jotain armeijan kuvakkeita panssaarivaunuineen.. :roll:

Re: Miksi toinen ylläpitäjä ei näy punaisella?

Lähetetty: 23.10.2013 18:30
Kirjoittaja Pettis
Vaihdoitko valvojan ja ylläpitäjän tiedoista oletusryhmäksi sen jonka värien haluat näkyvän? Jos vain lisäät heidät ryhmään ilman että laitat sen oletusryhmäksi, näkyvät he tavallisen käyttäjän värillä.

Hymiöitä voi lisätä lataamalla niitä samalla sivulla kuin missä niitä voi muokata.

Re: Miksi toinen ylläpitäjä ei näy punaisella?

Lähetetty: 26.10.2013 15:26
Kirjoittaja Opetteleva
Pettis kirjoitti:Vaihdoitko valvojan ja ylläpitäjän tiedoista oletusryhmäksi sen jonka värien haluat näkyvän? Jos vain lisäät heidät ryhmään ilman että laitat sen oletusryhmäksi, näkyvät he tavallisen käyttäjän värillä.
Nyt mä oon siis tosi tyhmä, kun en löydä sieltä, missä ja miten toimin, siis: vaihe vaiheella, jotta löytäisin sen oletysryhmä kohdan? Saisinko mahdollisesti tarkemman kuvauksen, siis missä kohtaa siellä ylläpidossa on se ns oletusryhmä valinta? Kiitos!

Re: Miksi toinen ylläpitäjä ei näy punaisella?

Lähetetty: 26.10.2013 16:22
Kirjoittaja Pettis
Yksi tapa on tehdä näin, muitakin on:

Hallintapaneeli -> käyttäjät ja ryhmät -> hallitse ryhmiä -> klikkaa "jäsenet" sen käyttäjäryhmän kohdalta jonka jäsenenä on tämä henkilö jonka väritys ei toimi -> ruksaa haluamasi jäsenet -> valitse taulukon alalaidasta pudotusvalikosta kohta "oletus" ja klikkaa "lähetä".

Toinen tapa on mennä käyttäjän tietoihin:
Hallintapaneeli -> käyttäjät ja ryhmät -> Syötä käyttäjän tunnus jota haluat muokata -> valitse avautuvalta sivulta oikeasta yläkulmasta valinta ryhmät -> klikkaa linkkiä "oletus" sen ryhmän kohdalla jonka haluat käyttäjän oletusryhmäksi.

Re: Miksi toinen ylläpitäjä ei näy punaisella?

Lähetetty: 26.10.2013 17:52
Kirjoittaja Opetteleva
:lol: Kiitos kärsivällisyydestäsi! Nyt onnistui, kun sain seikkaperäiset ohjeet. Hienoa! :D

Re: Miksi toinen ylläpitäjä ei näy punaisella?

Lähetetty: 27.07.2019 11:23
Kirjoittaja Maiju
Kyselisin tätä samaa näin 6 vuotta myöhemmin. Foorumi on swapparit.munfoorumi.com ja minä olen se uusi admin, jonka nimimerkkiä ei millään saada punaiseksi. Admin-oikeudet mulla selvästi on, pääsen katsomaan ja sörkkimään kaikkea mahdollista ja nimimerkkini näkyy asetuksissa/hallintapaneelissa admin-ryhmässä, mutta en minä eikä toinenkaan admin onnistuta saamaan mulle tuota punaista nimimerkkiä, että foorumilaisetkin näkisivät mun olevan admin.

Tuo ketjussa aiemmin neuvottu tapa "Hallintapaneeli -> käyttäjät ja ryhmät -> hallitse ryhmiä -> klikkaa "jäsenet" sen käyttäjäryhmän kohdalta jonka jäsenenä on tämä henkilö jonka väritys ei toimi -> ruksaa haluamasi jäsenet -> valitse taulukon alalaidasta pudotusvalikosta kohta "oletus" ja klikkaa "lähetä"." kaatuu siihen, että kun klikkaa "jäsenet", tulee virheilmoitus "Informaatio Et voi muokata tätä ryhmää ylläpidon hallintapaneelista."

Ketjussa aiemmin neuvotuista tavoista toinen "Hallintapaneeli -> käyttäjät ja ryhmät -> Syötä käyttäjän tunnus jota haluat muokata -> valitse avautuvalta sivulta oikeasta yläkulmasta valinta ryhmät -> klikkaa linkkiä "oletus" sen ryhmän kohdalla jonka haluat käyttäjän oletusryhmäksi." kaatuu puolestaan siihen, ettei listassa ole ollenkaan admin-vaihtoehtoa, ja alapuolisesta pudotusvalikostakin löytyy vain botit, vierailijat ja uudet käyttäjät.

Re: Miksi toinen ylläpitäjä ei näy punaisella?

Lähetetty: 27.07.2019 21:42
Kirjoittaja Pettis
Jos et ole foorumin alkuperäinen perustaja, et välttämättä voi muuttaa kaikkia ylläpitäjiin liittyviä asetuksia. Voit kuitenkin koittaa valita omasta profiilistasi ylläpitäjät-ryhmän oletukseksi.

Jos et ole alkuperäinen perustaja, pitää sinun pyytää alkuperäistä ylläpitäjää antamaan sinulle profiilissasi perustaja (founder) status. Perustajat ovat suojattuja tunnuksia joiden muuttaminen ei onnistu muilta.