Sivu 1/1

Blogini on estetty/poistettu

Lähetetty: 23.04.2019 16:58
Kirjoittaja kiljukeittio
Hei
Aloitin ruokablogin pitämisen ja kaikki meni hyvin, kunnes yhtäkkiä mennessäni lukemaan blogiani tuli ilmoitus, että se on poistettu käyttöehtojen rikkomisesta, syynä spämmi. Kirjoitin kenttään ihmetykseni miksi ruokablogini on poistettu. Seuraavaksi koko käyttäjätunnukseni oli estetty. Laitoin uuden selvityksen pääsiäispyhien aikana, mutta ainakaan toistaiseksi mitään uutta ei länsirintamalla ole. En ymmärrä syitä miksi blogini on poistettu, onko asiani käsittelyssä vielä vai mitä nyt tapahtuu? Saanko blogiani takaisin tai edes tekstejäni, en huomannut aiemmin tarpeelliseksi tehdä varmuuskopiota joten kaikki mitä olen kirjoittanut hävisi. Harmittaa ihan vietävästi! Loin blogin blogialustalle ja kirjoitin sinne omia pikku tekstejäni jotka eivät varmasti ketään loukkaa ja puf! Kaikki on mennyt! Miten hitossa käyttöehtoja on muka rikottu??

Re: Blogini on estetty/poistettu

Lähetetty: 23.04.2019 20:47
Kirjoittaja Pettis
Hei

Tässä on saattanut käydä jonkinlainen vahinko kun olen poistanut roskapostiblogeja.

Mikä on / oli sen blogin osoite ja milloin se on poistettu?

Re: Blogini on estetty/poistettu

Lähetetty: 23.04.2019 20:56
Kirjoittaja Pettis
Hei

Hetken etsimisen jälkeen löysin blogin http://kiljuntuoksuinenkoekeittio.munblogi.com/ joka vastasi foorumin käyttäjätunnustasi. Palautin blogin käyttöön ja tunnuksestasi on otettu myös estot pois. Osuinko oikeaan?

Tässä on todennäköisesti käynyt tosiaan vahinkoklikki blogilistassa roskapostiblogeja tuhottaessa. Pahoittelut tästä :) Ei ole missään nimessä ollut tarkoitus blogiasi tuhota. Itse asiassa blogisi näyttää ihan mielenkiintoiselta :)

Pahoittelut vielä harmista.