tukari2 -foorumin sulkeminen

Keskustelu yleisesti MunVerkkoon, sen palveluihin yms. liittyen. Täällä voit jakaa ajatuksiasi MunVerkosta, ruusut, risut ja kehitysideat.
vierailija2
Viestit: 1
Liittynyt: 22.05.2012 17:34

tukari2 -foorumin sulkeminen

Viesti Kirjoittaja vierailija2 »

Viestittelisin teidän tukari2.munfoorumi.com -foorumin sulkemisesta. Kyseessähän oli aikanaan hyvin aktiivinen mielenterveysaiheinen foorumi, joka jossain vaiheessa uhattiin sulkea sopimattoman käytöksen vuoksi. Nyt foorumi on ilmeisesti kiinni käyttämättömyyden takia (?), koska silloinen ylläpitäjä halusi siirtää käyttäjät toiselle palvelimelle.

Nyt on niin, että tukari2:lla oli päiväkirjaosio, jossa oli runsaasti ihmisten kirjoituksia omasta elämästään. Foorumin odottamaton sulkeminen on johtanut siihen, että suuri osa käyttäjistä on menettänyt yli vuoden päiväkirjamerkinnät ja oman elämän korvaamattomia muistoja. Asian korjaamiseksi olisiko mahdollista joko a) saada tuo foorumi rajalliseksi ajaksi pystyyn, jolloin ihmiset voisivat kopioida sieltä päiväkirjatekstinsä tai b) mahdollisuus muulla tavoin pelastaa omat tekstinsä.

Tekstit olivat isolla osalla kopioimatta, koska foorumin ylläpitäjä (nimim. Helu) oli vakuuttanut, ettei niitä hävitetä foorumilta, vaikka käyttäjät muutettiin toiseen paikkaan.

Allekirjoittanut ja ainakin 200 muuta päiväkirjan kirjottajaa olisi äärikiitollisia, jos tekstit jostain saa pelastettua.

Avatar
Pettis
Ylläpitäjä
Viestit: 1435
Liittynyt: 05.01.2008 13:48
Www-sivun osoite: http://www.munverkko.com/
Viesti:

Re: tukari2 -foorumin sulkeminen

Viesti Kirjoittaja Pettis »

Foorumi on todennäköisesti poistunut puoliautomaattisen siivouksen yhteydessä yli tuhannen muun foorumin seassa käyttämättömänä. Foorumille ei siis ole kirjoitettu yhtään viestiä yli 2 kuukauteen, jolloin foorumi saatetaan poistaa.

Foorumi voidaan palauttaa toimintaan, mikäli foorumin alunperin luonut henkilö sitä pyytää.
MunVerkko MunVerkon pääsivulta löydät ajankohtaiset tiedotteet ja muut kaikkia palveluita koskevat tiedot.

MunVerkon ylläpito ei koskaan kysy salasanaasi eikä sitä tule luovuttaa kenellekään.

Vastaa Viestiin